Liefhebbers zullen misschien zien dat er. behalve de looks, eigenlijk niet heel veel nieuws is aan de nieuwe versie van de Club 2000. Wel is het zo dat de nieuwe versie gewoon weer nog veel beter eruit ziet dan de oude variant, en beter speelbaar is. Onder andere doordat hij nu na 2015 ook mobiel speelbaar is. Wilde je altijd al al deze kast op je iPhone (of een andere smartphone) spelen, dan kan dat nu dus.

Wil je toch ook nog graag de oude Club 2000 van voor 2015 spelen online? Dan kan dat natuurlijk nog steeds. Eurocazino heeft hem nog steeds beschikbaar als Browsergame. Je kunt de fruitautomaat daar gewoon spelen in de old school versie, mits je Flash heb geïnstalleerd.

Een voordeel misschien van deze pre 2015 versie van de gokkast (die trouwens ontwikkelt is door de bekende fabrikant Simbat) is dat je niet hoeft te registeren om om echt geld te kunnen spelen. Eurocazino laat je namelijk ook zonder account spelen. Daarbij komt nog een tweede mogelijk voordeel, en dat is namelijk dat je bij deze site het spel kunt spelen met indelg die je stort via je telefoon. Voor veel goksites is betaling via SMS (en dus indirect via je telefoonrekening) niet meer gebruikelijk. Maar bij Eurocazino kan het nog steeds. Ideaal dus wanneer je liefhebber van de Club 2000 gokkast bent en simpel en snel wilt inzetten via je mobiel.

Hoewel je dus wel via je mobiel kunt inleggen, kan spelen op je telefoon zelf helaas niet. Je speelt de versie van voor 2015 zoals gezegd namelijk in Flash, en dat is software die in veel smartphones niet meer wordt ondersteund.